Ossian-osok! Mi a kedvencetek tőlük? Mi a vélemény az új albumról?
Nekem nagyon sok kedvencem van, viszont a Külvárosi Álmok az, amit hallgatva libabőrös lettem. Azért mert olyan király.
Az új album szerintem jó lett, a Ha Te Ott Leszel.Velem, a Fogadd El Magad és a Miénk A Pálya a kedvencem róla. )
Szerintem is nagyon jó lett az új lemez, az Árnyékból a fénybe album óta ez sikerült a legjobban. Jót tett nekik, hogy most kicsit többet vártak két album között és tényleg a legjobb ötleteiket gyűjtötték össze. Nekem a Ha te ott leszel velem a kedvencem róla.
Szerintem a legjobb albumaik az Acélszív, az Ítéletnap, a Fémzene (a kicsit gyenge hangzás ellenére szinte a legjobb dalaik azon a lemezen vannak!), a Titkos ünnep... ezeken annyi jó szám van, hogy nem tudnék egyet kiemelni. :)
minden számot imádunk, az Ossian az Ossian.
Amúgy nekem is a Végzetem a kezdettől, a Ha Te ott leszel velem, A Tűz jegyében.
A Tűz jegyében nagyon király album. Ha Te ott leszel velem és Szakítópróba a legjobb róla.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!