HELP! Miért nem tudom cd-re és telefonra rá rakni azokat a számokat amiket megvágtam?
Figyelt kérdés
megvágtam pár számot az audacity programmal.aztán cdre akartam rárakni de egyszerűen olyan kor mikor hozzáadom a számokat ezek zenék nem láthatók.ugyanez telefonnal.azokkal semmi baj amiket nem vágtam meg.a gépen mennek a vágott számok de nemtduom se cdre se telóra rá rakni miért?2013. aug. 7. 22:27
1/2 anonim válasza:
Tippre a kiterjesztéssel lesz gond, biztos a végső "munka" is mp3 fájl?
2/2 anonim válasza:
Próbáld más formátumban lementeni, amit később valami jobb programmal konvertálsz majd mp3-ba, vagy bármibe ami már látható lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!