Leírnátok minden idők legjobb rock zenéit? Lehet régi vagy olyan is ami most készült, m1.
Figyelt kérdés
Ha lehet akkor linkeket küldjetek, köszi.2013. aug. 7. 18:55
11/16 A kérdező kommentje:
Led zeppelin, és green day holiday, American idiot nagyon bejön
2013. aug. 8. 23:38
12/16 sándorjános válasza:
A Green dayhez hasonló banda még a Sum 41, akiket nagyon szeretek és a Blink 182, akiket viszont nem annyira.
A Rancid, Bad Religion, The Misfits, Social Distorsion, bandák pedig már egy fokkal kevésbé kommersz hangon szólalnak meg, de szerintem ezek is királyak.
13/16 A kérdező kommentje:
Sum 41 kedvenceim: still waiting, the hell song
Hallgatok paramore-t mindeggyik szama nagyon cool
És a fob is nagyon jó :)
2013. aug. 9. 13:35
14/16 leander20 válasza:
heló az én kedvencem elégé mai rock de szerintem jó!a lordi-tól a hard rock hallelujah!!!
www.youtube.com/watch?v=-6Xl9tBWt54
15/16 Diesel221 válasza:
Egyértelműen Metallica-Nothing Else Matters
16/16 anonim válasza:
Heló!
Bacobens Rock Top 500
Ez az egyik legjobb válogatás, ami elérhető (olyan klasszikusok, mint a creedence, kinks, Bowie, Handrix, Bruce Springsteen...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!