Ki a kedvencetek a 5SOS-ból?
Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 15:09
11/13 anonim válasza:
Mikey <3
Nem tudom, mi fogott annyira meg benne, de amit iranta erzek, az nagyon durva. Jo ertelemben. Es megis olyan boldogsag araszt el, hogy hihetetlen. A puszta jelenlete is boldogga tesz. Es most nyugodtan lehet targyalni, hogy "ilyen kis csitri szerelmes egy vilagsztarba" , "almodik a nyomor" , mert nem erdekel. Szeretem. Meg en sem tudom felfogni, hogy mennyire, mit tett velem ez a gyerek. Ha egy fotot meglatok rola, a szivveresem felgyorsul, es sokszor sirni tudnek, mert nem olelhetem meg. Uh, na most kicsit elkalandoztam.
Szoval, nekem Mikey abszolut tokeletes. Minden pici hibajaval egyutt. Imadom ezt az idiotot.
10000000000% Michael girl. Forever. <3
12/13 szusy2 válasza:
Ash<3 de nagyon..nagyonnagyonnagyon!!!A hangja a személyisége a naivitása a humora..minden...de Calumnak van a legédesebb hangja és ő is nagyon édes..és Luke és Mikey <3<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!