A tini lányok ízlését ilyen könnyű befolyásolni?
hogy lehet hogy akárhányszor kijön egy új fiú banda, meg tudják az csinálni hogy a tinilányok 80%-a azt hallgassa. tök mindegy hogy nincs köze az igazi zenéhez, vagy hogy egyszer meghallgatni több mint elég akkor is odavannak érte és védik teljesen irreális érvekkel??
hogy érik ezt el, tudom hogy egy ilyen pop band mögött vagy 100 ember áll különféle marketingesek stb de akkor sem értem hogy lehet rávenni egy embert hogy szar zenét hallgasson, mert azért a zene kicsit más minthogy ránk tukmálják a legújabb mosószert stb
16/F
mondjuk én sose voltam (mármint nem tini, hanem ennyire befolyásolható)
de értem köszönöm a választ
3
na jó de azért az interneten elérik akármilyen zenét is akarnak hallgatni
az meg szomorú hogy így lealacsonyítják a zenélést, rendesen ipart csináltak belőle miközben csak élvezni kéne
Mielőtt bárki általánosítana!
Én például teljesen mást hallgatok, mint az ismerőseim(rock,epic rock,orchestral,japán rock,koreai rock,metal,gothic metal,synth-metal,ilyesmi). A többiek nagyrészt mulatóst hallgatnak, vagy épp One Directiont, Calvin Harrist.
Ismerek még, sajnos csak pár embert, akik szintén mást hallgatnak, mint a tömeg, és nem egy közülük velem egyidős és lány. Szóval, meg van még a maradék 20%, csak nagyon szétszórva: )))
15/L
9
nekem one direction-nél már az alapelv sem tetszik, keresnek 4-6 (nem tom hányan vannak)embert akik nagyából tudnak énekelni de még életükben nem volt semmilyen hangszer a kezükben és semmi közük a zenéhez....
és van egy csapat akik kitalálják hogy mit énekeljenek megírják a számokat felveszik, nyomják a marketinget a tagokat felküldik őket a színpadra elindítják a számot és ők próbálnak táncolni meg énekelni rá, a klipekben meg úgy csinálnak minta melegek lennének mert ügye most ez "divat"....
és mivel van rá igény így egyre gyakoribbak lesznek az ilyenek és ellehetetlenítik a normális zenészeket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!