Miért van az hogy, skandináv országokból ilyen sok jó DJ van!?
Nem a teljesség igénye nélkül, de ezek a djk,producerek mind holland,vagy svédek!
Mi lehet ennek az oka?
Tiesto
Armin Van Burren
Avicii
Hardwell
Afrojack
Nikcy Romero
Steve Angelo
Axwell
Sebastian Ingrosso
Alesso
Fedde Le Grand
R3hab
Paul van Dyk
Sander van Doorn
Szerintem a hideg és bezártságérzet. Fura válasz, de -15 /20 fokba senkinwek nincs kedve kimenni dolgozni, vagy bármit csinálni, így inkább otthoni, házkörűli elfoglaltságokkal kötik le magukat. Zenélni otthon is lehet. Azon túl ezekben az országokban kevés hely van a kikapcsolódásra, így a klubbok elég erőteljesen tudnak közönséget, tömeget vonzani (pláne, ha van egy disco klubb az egész városban, meg egy rockosabb koncert-klubb). Meg persze a sör :DD ! Igen a sörben van valami! :D
Ha megnézed metál zenestílusban is ugyan ez a helyzet. Európában Finnország, Svédország, Anglia vannak a csúcson Németország pedig nem messze mögöttük.
Ez lehet pl az iskolai képzések miatt is.
Ha nekik mondjuk egy ilyen dalokra épülő nemzetük van, akkor komolyan is veszik.
+ ott vannak a jó gazdasági helyzetek! Van pénzük sok dologra
De én még megemlíteném Aleksander Vintert is. Igaz, hogy nem house, dutch, de ő is a "környéken" lakik, és szerintem nem lehet elhanyagolni a 10000 megírt számával (nem hasraütött szám)
Ebből az emberből egy legenda lesz, ha így folytatja.....de nem is csoda, hiszen Savant-szindrómás
(ez csak annyit tesz, hogy autista, de az, ahol nem hiányoznak a szociális "dolgaid", nem vagy "hülye", de ezek mellett mégis egy 100 embert felülmúló agyad van a média terén)
Igen....vannak napjaim, mikor csak az ő zenéit hallgatom felkeléstől lefekvésig és azon gondolkozok, hogy "ez meg hogy a p*csába lehetséges?"
Tudom, hogy milyen nehéz dolog zenét írni, de az amit ő művel......áá......nincsenek rá szavak.
És ebből nem 1, nem 10, nem 100, hanem tíz-ezernél több!
Fel sem tudom fogni..de tényleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!