Rockerek! /lányok/ Van aki komoly fontolóba vette, hogy egy /csaj/ rockbanda tagja legyen?
Figyelt kérdés
/14-18/ korosztály.. /BVB, BFMV, AfuckingA/ stílussal.. aki igen az írja meg a korát is légyszíves!:)2013. aug. 2. 12:25
2/10 anonim válasza:
15 vagyok,és igen, már vettem fontolóra.
Meg volt, hogy fel is ajánlották, hogy legyek egy rock banda tagja. ;)
3/10 anonim válasza:
Igeen! De ez számomra nem lehetséges...
4/10 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Miért nem lehetséges? És az első kettőnek pedig üzenem, hogy olyan Pécs környékén lennénk...:)
2013. aug. 6. 11:54
5/10 anonim válasza:
Mert nincsenek lehetséges tagok.. egy dobos meg nem zenekar.
6/10 free spirit válasza:
15 vagyok pecsi lany enekelek es szologitarozok. Ha erdekel irj privatban reszleteket.
7/10 anonim válasza:
14 vagyok és szivesen beszálnék , keszthelyi vagyok és igen.
8/10 anonim válasza:
14/L Szeretnék bandában játszani, ez az egyik fő életcélom. De A "csak csajok" dolog nem vonz annyira. Valahogy mindig úgy képzeltem, hogy én vagyok az egyetlen lány a zenekarban. A stílus pedig nem egyezik annyira, inkább Tankcsapda, Motörhead, AC/DC, hasonlók, nem az újabb félék.
9/10 anonim válasza:
Ja, és pont rohadtul nem Pécsi vagyok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!