Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ajánlanátok jó dob oktatásról...

Ajánlanátok jó dob oktatásról szóló könyvet?

Figyelt kérdés

Elkezdtem, már egy ideje a dobolást, tanárnál. Az alapokat elsajátítottam (kéztartás, hogy fogd a dobverőt stb). Aztán megszereztem az első dobfelszerelésemet. Immáron egy éve metronómra ütöm, a kétnegyed, illetve négynegyedes ütemeket, levezetésképpen, meg számokra dobolgatok. Sokáig egyébként ACDC számokra, mert annak jó egyszerű dobtémái vannak :) Azóta azért másokkal is próbálkoztam több kevesebb sikerrel.

A lényeg, hogy már stabilan tartom a ritmust. Így lépnék tovább, autodidakta módon. Nem tartom magam kezdőnek, de haladónak se semmiképpen, ezért nem baj, ha az alapokról indul. Ismétlés a tudás anyja :)

Tudom, hogy a google a jó barátom, de én kifejezetten olyan könyvet kérnék linkelésre, amiből tanult az illető, és szerkezetileg, és tartalmilag is jónak tartja.

5000-nél lehetőleg ne legyen drágább.

Köszönöm :)

2013. aug. 1. 22:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!