Szerelmi bánatra milyen jó számokat tudtok?
Figyelt kérdés
Én nem ilyan sírósakra gondoltam. Nem sírni akarok, hanem elfelejteni a pasit és azt érezni, h nélküle is lehetek boldog és jöhet hellyette más. Mi ne szakítottunk, sőt el se kezdtük, de nagyon megszerettük egymást, csak sajnos a távolság szeptembertől közbe fog szólni. Szóval valami ilyesmi zenékre gondoltam. Avicii Wake me up, az tökéletes volt. Tudnátok ehhez hasonlóakat mondani? Esetleg akár még filmek is jöhetnek, amik még tudnának segíteni, de leginkább zenékre gondoltam.2013. aug. 1. 20:58
1/2 anonim válasza:
Nem segít sem a zene, sem a film. Csak az idő.
2/2 anonim válasza:
Még az első vagyok.
Én ha olyan hangulatban néztem például filmet, amikor lány miatt szomorkodtam, akkor egyáltalán nem kötött le, nem tetszett. Zenének ilyenkor valami jó keményet kell hallgatni, ami levezeti a feszültséget. :) Én ajánlanék neked nagyon szívesen, de mivel fiú vagyok, ezért nem hiszem, hogy neked is tetszene például a Slayer.
Ez egyénfüggő, de jót tehet az is, ha mondjuk elkezdesz beszélgetni egy tök idegennel. :) Ez ráadásul anonim oldal, szóval kiváló hely rá. :) Lehet, hogy pont egy humoros, kedves emberre találsz, aki mosolyt csalhat az arcodra, elfeledteti veled ezt a rossz dolgot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!