Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lehet készíteni házilag...

Lehet készíteni házilag szintetizátorjoz passzív hangfalakat?

Figyelt kérdés
ha igen akkor mire kell odafigyelni?olyan 500W-hangfalra gondoltam.van kettő házilag készített hangláda hangyszórók nékül (kb azok is 500w-osok voltak régen) milyen típusú szépen szóló hangszórókat vásároljak bele?és úgy szeretném,hogy ne kelljen hozzájuk subwoofer.(én úgy gondoltam gpgy lenne a hangfalba egy nagy hangszóró és egy magas (pl.:tölcsér) ----ez így erősítővel jó lenne-e a szintimhez?
2009. okt. 24. 17:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy bölcs zenész kollégám mondotta vala: "Házi ládát SOHA!" :) Egyet is értek vele, szóval ha megengedheted magadnak, akkor mindenképp vásárolj gyári cuccot, a házi sosem érheti utol azt. Ha mégis maradsz a barkácsműveknél, akkor a PROVOX márkájú hangszórókat tudom ajánlani, ár/érték kategóriában megfelelő választás. A céget itt tudod megkeresni: 06 20 9839-797.
2009. nov. 3. 02:13
 2/2 anonim válasza:

BIZNISZ?????

MÁR ITT IS?

2010. jan. 19. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!