Mi a fene az a pogózás?
az a lényeg, hogy van egy rock, metál, vagy punk koncert, és ott a tömeg úgy tombol, hogy nem csak helyben ugrálnak és énekelnek, hanem egy körben az emberek úgymond "lökdösődnek"
Én is pogóztam már sokszor, ott senki nem rúgdosott acélbetétes bakanccsal:) ahogy elkezdődik a szám, az emberek beindulnak, és ugrálnak neki a másiknak, de ha ezt egy nagy körben csinálja 50ember úgy tök jó az egész:) Ha pogózni akarsz, menj el egy ilyesmi koncertre, és látni fogod hogy bent a tömegben megy valami lökdősődés, oda beállsz és elkezdesz teis ugrálni, előbb utóbb valaki úgyis nekedmegy, akkor amarról visszalöknek közben teis nekimész embereknek, szóval így megy ez:)
Hallottam már én is olyanról hogy acélbetétessel rúgdosnak közben, azok gondolom az ilyen elvadult punkok, de ez koncerttől függ. Legutóbb Tankcsapdán pogóztam, ott például ha a földre kerültem, valaki mindig felsegített egyből, nehogy bajom essen, és ha énis láttam valakit a földön énis segítettem neki:) bár 1-2 helyen azért fájt másnap:D. Viszont, az ilyen sátánista death metal koncerteken olyan is történik hogy valakit halálra taposnak mert nem veszik észre a nagy tömegben. Ez a koncerttől függ. Remélem végre érted hogy miről van szó:)
ha a kezükkel is csapkodnak az már mosh. nem mindegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!