Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a fene az a pogózás?

Mi a fene az a pogózás?

Figyelt kérdés
Neten rákerestem, egy fórumban válaszoltak vagy 98-an egyik se mondta el hogy mi az.
2009. okt. 24. 14:36
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
59%
Hát én úgy tom,h rock koncerteken szokás ilyet csinálni,és arról szól,h az emberek rugdossák egymást (acél betétes bakanccsal),meghát tképpen verekednek,de ez valami szórakozás féle,nempedig valami komoly tömeg verekedés,nem azért csinálják,mert utálják egymást.SZERINTEM... de azért várom én is a válaszokat :D
2009. okt. 24. 14:41
 2/24 A kérdező kommentje:
Vki azt írta azon a fórumon hogy pogózna már az emosokkal..
2009. okt. 24. 14:45
 3/24 anonim ***** válasza:
2009. okt. 24. 14:46
 4/24 anonim ***** válasza:
92%

az a lényeg, hogy van egy rock, metál, vagy punk koncert, és ott a tömeg úgy tombol, hogy nem csak helyben ugrálnak és énekelnek, hanem egy körben az emberek úgymond "lökdösődnek"

Én is pogóztam már sokszor, ott senki nem rúgdosott acélbetétes bakanccsal:) ahogy elkezdődik a szám, az emberek beindulnak, és ugrálnak neki a másiknak, de ha ezt egy nagy körben csinálja 50ember úgy tök jó az egész:) Ha pogózni akarsz, menj el egy ilyesmi koncertre, és látni fogod hogy bent a tömegben megy valami lökdősődés, oda beállsz és elkezdesz teis ugrálni, előbb utóbb valaki úgyis nekedmegy, akkor amarról visszalöknek közben teis nekimész embereknek, szóval így megy ez:)

Hallottam már én is olyanról hogy acélbetétessel rúgdosnak közben, azok gondolom az ilyen elvadult punkok, de ez koncerttől függ. Legutóbb Tankcsapdán pogóztam, ott például ha a földre kerültem, valaki mindig felsegített egyből, nehogy bajom essen, és ha énis láttam valakit a földön énis segítettem neki:) bár 1-2 helyen azért fájt másnap:D. Viszont, az ilyen sátánista death metal koncerteken olyan is történik hogy valakit halálra taposnak mert nem veszik észre a nagy tömegben. Ez a koncerttől függ. Remélem végre érted hogy miről van szó:)

2009. okt. 24. 14:49
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
azt meg hogy az emosokkal pogózna, azt szerintem arra értette hogy ha lennének emósok az ilyen pogoban, szétverné őket:D
2009. okt. 24. 14:49
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
amit a wikipédián írtak, az kicsit túl van értelmezve:D ha például normális emberek is vannak a pogóban, akkor azok kidobják a pcsába azokat akik a kezükkel is csapdosnak
2009. okt. 24. 14:51
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

ha a kezükkel is csapkodnak az már mosh. nem mindegy :)

http://www.youtube.com/watch?v=ik7oG5_qPj4

2009. okt. 24. 18:24
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
a "sátánista death metal"-ra van egy másik kifejezés: black metal...
2009. okt. 24. 18:25
 9/24 A kérdező kommentje:
ez de hülyeség O.o
2009. okt. 24. 18:31
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
minden normális punk/rock/metál koncerten van pogo:D Manson koncerten pont e közepén voltam xD k*rvajó volt :D annyiból áll hogy lökdösődnek az emberek néha már akkor is ha nincs zene xD én szeretem:D aztán ha acél betkós van az emberkéken lehet egy kicsit kellemetlen érzés xD mindenesetre emlékezetes :D
2009. okt. 24. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!