Valaki légyszíves segítsen. Sziget fesztivál környékén keresek olcsó ( 5000 Ft/fő/éj) szállást, egy éjszakára. Hol kellene keresgélnem?
Figyelt kérdés
Sziget fesztivál helyszínéhez közel tud valaki valami szállást? (hotel, motel). Vagy valami oldalt, ahol lehet keresni úgy, hogy a Szigethez közeliket adja csak ki?2013. júl. 31. 17:37
1/2 anonim válasza:
Én a Laufenauer utcai kollégiumot nagyon ajánlom! Bár nem tudom van-e még szabad hely, elég sok szoba van és nagyon olcsó! Ha 18 alatt vagy, akkor csak 1200 Ft, amúgyis kijössz 3000-ből ha már elmúltál 18. Nagyon jó hely, rendezett szoba, nyugodt környezet és annyira nincs messze! Busszal is könnyen elérhető, közel van a buszmegálló és sűrűn járnak a buszok! Jó fesztiválozást! :)
2/2 anonim válasza:
Bár lehet, hogy éjszaka az odajutás már csak taxival lehetséges, gyalog messze van. De szerintem amúgy is megéri oda menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!