Létezik olyan program, amivel pm3-ról lehet pl. az éneket, a gitárt törölni, tehát backing track-et csinálni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 13:26
1/5 anonim válasza:
Az mp3 és fizikailag lehetetlen amit szeretnél, szóval nincs ilyen program.
2/5 anonim válasza:
Korábban midi-vel oldottam meg. Töröltem a kívánt sávot (ének vagy gitár, bármi) majd jó programmal és több jó soundfont-okkal majd keveréssel hoztam elő az eredeti hangzást. De olyan program nincs amivel fel tudod bontani az mp3-at.
3/5 anonim válasza:
Nincs ilyen program, mivel a gitár frekitartománya egybeesik jórészt a többi sáv tartományával, nem szétválasztható.
De van renegeteg backing track elérhető a neten.
4/5 anonim válasza:
Jaja, midivel tudod csak. Ahhoz letöltesz egy guitar pro tabot, és beállítod hogy melyik sáv némuljon. de az meg nyilván nem olyan
neten azért elég sok backing track van, tudsz válogatni, ha mindenképp akarsz ilyet is gyakorolni
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az a baj, hogy hardcore, beatdown hardcore és metalcore dalokat játszok, de ezekhez egyszerűen nem léternek backing track-ok, ezért gondolkoztam rajta, hogy esetleg valahogyan csinálnék hozzájuk... A tabokat meg szoktam találni, azokkal szoktam megoldani, de hát úgy azért nem az igazi! Mindenkinek köszönöm a segítséget!
2013. aug. 1. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!