Csak én nem bírom Bruno Mars számait?
Figyelt kérdés
Alapból egyik száma se tetszik, de mindenek tetejébe még a rádióban is naponta legalább 3x nyomnak be Bruno Mars számot, és nem értem, mit esznek rajta. Vagy mostanában mitől lett ilyen felkapott?2013. júl. 30. 17:00
1/10 anonim válasza:
engem is idegesít, fáj a hangjától a fülem és az egész zene jellegtelen buta szar
2/10 anonim válasza:
mindenkinek mas az izlese:) attol meg, hogy nem tetszik, nem kellene le 'jellegtelen buta szar'-ozni..
3/10 anonim válasza:
nekem azért nincs bajom azzal, akinek tetszik, tényleg mindenkinek más az ízlése, ez igaz...
háhá, csak viccelek! szegény Bruno elég tehetségtelen egy kopi-mester
4/10 anonim válasza:
Hát, én sem tartom túl jó zenésznek, 1-2 normális száma van, a többi egy nagy nulla körülbelül. De még mindig sokkal inkább az ő jellegtelen, kommersz popdalait nyomják, mintsem a rettenet justinbiebert meg vandájreksönt ;)
5/10 A kérdező kommentje:
Hát épp ez a bajom jekem is, és ennek ellenére állandóan nyomatják a rádiók.
2013. júl. 31. 10:40
6/10 anonim válasza:
Szerintem kis kellemes számai vannak:) Alapból simán csak kellemes, a klip meg dob rajtuk:) Amúgy az új rádióknál van az, hogy folyton ismételnek, amik még csak pár éve indultak, mert csak az új "menő" számokat szokták adni, mivel a régi lemezeket nem is veszik meg; csak azt a pár számot tudják lejátszani, ami van nekik:S Régiből pl csak 1-2.
7/10 A kérdező kommentje:
Hát én speciel a Class fm-re gondoltam, az is napi 2x 3x szokott ismételni bizonyos számokat...
2013. júl. 31. 16:40
8/10 anonim válasza:
Én is arra:D Hát nincs nekik más, mit játsszanak? :) Brunoka meg amúgy szerintem ügyi:) Mostani népszerű zenéket gyűjtik Class Fm-en; vki munkahelyen bekapcsolta, alig volt 1-2 jó kis retrós szám, nagyon hiányoltam őket, pedig rengeteg van, csak párat játszanak belőlük:S:S
9/10 anonim válasza:
Azért mert NAGYON tehetséges,keveseknek van ilyen hangi adottsága, min neki,csomó hangszeren játszik és a dalait is saját maga írja (hitelesebb) a barátaival együtt és nem tucatelőadó,bevállalós mert nem ragad le egy stílusnál hanem mindent szeret kipróbálni. Hát Ezért ;)
10/10 anonim válasza:
attól hogy nem bírod, sokan szeretik, mert egy tény van: tehetséges. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!