Melyek a legnagyobb Gemini-és Generál-slágerek?
Figyelt kérdés
Amik rádióban is mentek:) Generáltól most így hirtelen a "Csöngess be hozzám, jó barát" az amit tudok.2013. júl. 30. 15:33
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi, eddig mentek a zöldek!!:) Gemini is nagyon érdekelne!!:)
2013. júl. 30. 22:11
4/9 anonim válasza:
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,erre is ment a zöld!!:)
2013. júl. 30. 23:11
6/9 A kérdező kommentje:
Viszont még mintha lett volna Geminiből gyakrabban játszott, vmikor szövegrészletre kerestem rá, ami nagyon megmaradt:) Szóval aki még tud a kérdéshez tartozó nagy slágert, az légyszi írja!!:)
2013. júl. 30. 23:12
7/9 A kérdező kommentje:
Még?:) Tényleg volt egy konkrét, ami annyit volt a rádióban, hogy meg is maradt a szövegéből egy részlet, valamikor rá is kerestem arra a szövegrészletre, de már nem tudom, mi volt az:S:) Az Gemini volt:) De lehet, h majd megnézem ahol föl vannak sorolva a számaik, ilyen dalszöveges oldalon:)
2013. júl. 31. 14:05
8/9 anonim válasza:
Írd be a YouTube keresőjébe, hogy Gemini, és rengeteg számot kidob. Már tegnap is akartam belinkelni neked egy számot, igaz, nem Gemini, nem Generál, de anno nagyon sokat játszották a rádióban. http://www.youtube.com/watch?v=p2RgHTyHTFw - erről lenne szó. /Neoton Família/ ezt csak úgy :)
9/9 A kérdező kommentje:
Hát, köszi!!:) Neotontól tudok sokat, imádás <3 <3 <3 <3 :) Majd átnézem am Geminiből a dalszövegeket; 90-es években még nagyon játszottak tőlük valamit:):)
2013. júl. 31. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!