Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mire utal a Chop Suey a...

Mire utal a Chop Suey a System of a Down egyik dalának címe?

Figyelt kérdés
Mert úgy vettem észre hogy a dalszöveghez nincs sok köze.
2009. okt. 24. 00:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Chop Suey egy tál amiben összekeverünk maradékokat kb ez arra akar utalni, hogy a Bibliában sok olyan mellék szál/történet van amit nem hangoztatnak a az egyházfejesek.
2009. okt. 24. 00:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Jah köszi erre nem gondoltam ! :D

Akkor az a "Father, father"-es rész meg Jézus gondolom

2009. okt. 24. 09:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
egyébként a Chop Suey egy keleti kaja, amiben elég sok minden benne van
2010. márc. 30. 14:14
 4/4 anonim válasza:
Eredetileg Suicide lett volna a címe, de Rick Rubin producer megkérte őket, hogy változtassák meg, mert így nem fogják lejátszanni a klipet sehol. (Ugye akkor már tudták, hogy ebből klipet fognak csinálni.) És a szöveg alapján oldották meg. Kiejtés alapon (a Chop szóban p-t elharapják a végén.) "Self-righteous suicide" Azaz Self-righTEUS SUIcide, kiejtés hasonló. Ilyen tőlük megszokott elvont kreativitással. Amúgy fun fact, a klipben az a jelenet, mikor Serj unott fejjel a rajongókkal Chop Suey-t esznek, ezért van benne.
2021. jan. 19. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!