Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mondanátok fiatal, női énekese...

Mondanátok fiatal, női énekeseket, akiknek nagyon jó hangjuk van?

Figyelt kérdés

2013. júl. 29. 08:13
 1/5 sándorjános ***** válasza:

Beth Ditto, Lana Del Rey, Nadéah, Isabelle Geffroy "Zaz", Sena, a Nouvelle Vague énekesnőjének is jó hangja van, de se a korát, se a nevét nem találtam meg sehol.

Massive Attack néhány számában feltűnik egy angyali hang :)

(A DCD-ből tudnám még ajánlani Lisa Gerraldot, ha nem lenne kritérium a fiatalság. Nálla filmbeilőbb, drámaibb hangot nem találtam még https://www.youtube.com/watch?v=QJhVM930YXY)

2013. júl. 29. 10:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Harcsa Veronika
2013. júl. 29. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Selena Gomez, Rita Ora, Ke$ha.
2013. júl. 29. 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Alexandra Burke, Alicia Keys, Amanda Seyfried,Carrie Underwood, Christina Aguilera, Christina Milian, Christina Perri, Demi Lovato, Emeli Sandé, Emmelie de Forest, Evanescence, Hien, Jasmine V, Kelly Clarkson, Kovácsovics Fruzsina, Lana del Rey, Lena, Melanie C, Emma Bunton, Sia, Natalia Kills, Odett, Pixie Lott, Amy Lee, Shontelle, Zara Larsson, Victoria Justice.

Remélem tudtam segíteni :D

2013. júl. 30. 08:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Sokat segítettetek, köszi a válaszokat!! :)
2013. júl. 30. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!