Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Stratocaster gitárt szeretnék...

Stratocaster gitárt szeretnék venni, de nem tudom melyiket válasszam. Leginkább a Squier Bullet Srtat vs. Affinity között vacilálok, de a Dean Avalanche - Classic Red és az Ibanez GRX 40 is szóba jöhet. Szerintetek melyik éri meg jobban?

Figyelt kérdés
Utóbbi kettőről nem sok információm van, esetleg valaki tud róluk valami hasznosat?

2013. júl. 26. 10:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én már több, mint egy éve a Affinityt nyúzok, én nagyon szeretem. Kényelmes, jól szól, érezni rajta a minőséget. Ha megengedheted magadnak, mindenképpen az Affinityt válaszd, teljesen más kategória, mint a Bullet.
2013. júl. 27. 16:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy nekem HSS van, szerintem, ha rockra kell, mindenképp azt vegyél te is. Ha esetleg nagyon kezdő vagy, a HSS (humbucker-single-single) gitárban a hídi hangszedő kéttekercses, ezáltal nem lesz zajos, ha torzítózol.
2013. júl. 27. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!