Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hallottam egy Metál zenét de...

Shower99 kérdése:

Hallottam egy Metál zenét de nem tudom hogy mi a címe!?!

Figyelt kérdés

Egy metál zenét hallottam tegnap este havernál, leszeretném tölteni de nem tudom a címét. Úgy emlékszem először skót dudát hallottam utánna jött a metál. Csak ennyit tudok :S

Már 1 órája keresem.:P De még nem találtam meg, Hogyha ismered vagy valami linkelj vagy írd le a cííméét.:)

(Köszi a válaszokat)

2013. júl. 26. 02:13
 1/6 anonim ***** válasza:
2013. júl. 26. 02:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem :S Azért köszönöm. Csak az elején volt egy kis skót duda szóó, utánna végig csak metál volt azthiszem.
2013. júl. 26. 02:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem :S De azért köszönöm. Lehet hogy nem is metál volt de nem tudoom :$$ .
2013. júl. 26. 02:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Huupsz Sry xd valamiért 2x küldte el :S
2013. júl. 26. 02:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Megvan. Bocsánat rosszul írtam semmi köze nincs a metálhoz van benne egy kis rock :D https://www.youtube.com/watch?v=uvec4X3J10I
2013. júl. 26. 02:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Basszus, gondoltam, beírom viccből, hogy Paddy and the Rats, és erre tényleg az b+ ;) Hallgasd meg tőlük a Bastards Back Home-ot, na annak van nagyon jó kis skót duda rész az elején, koncertjeiken azzal szokták mindig kezdeni. Amúgy a P&tR nem metál, hanem celtic punkrock :D
2013. júl. 26. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!