Booo96 kérdése:
Mit gondoltok milyen a hangom?
2013. júl. 25. 12:59
1/5 anonim válasza:
sokat nem hallani a hangodból:/ küld olyan vidit, amin csak te énekelsz:))
2/5 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik az alapján, amit hallok belőle, de 0:43 körül van egy kis baki :D
3/5 A kérdező kommentje:
rendben holnap csinálok egy olyat is :)
azért ilyen hangos az eredeti zene mert ha halkan megy a zene miközben énekelek akkor nem jön ki hangosabb hang a tokomon mint amilyen szinten szól a zene :)
köszönöm 2. válaszoló nagyon kedves vagy !
holnap teszek fel egy újat és linkelem !
2013. júl. 25. 19:25
4/5 anonim válasza:
első vagyok: mindenképp meghallgatom..:)) kíváncsi vagyok:)
5/5 A kérdező kommentje:
Itt van az újabb :) ez csak egy darabka, van ahol nagyon nem tiszta a hangom mert egy picit sietnem kellett mert volt pár dolgom :) és néhány helyen halkultam is egy kicsit mert nem voltam biztos a dalszövegben :) sőt a vége már elég szörnyű szóval bocsánat :) csak a színtiszta igazságot kérem :) fontos számomra a kritika ! :) köszönöm előre is !
2013. aug. 3. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!