2/9 anonim válasza:
de csúnya :D mondjuk nem azért nem venném meg
szerintem drága ennyiért. Csavarozott nyak, gagyi hangszedők..mondjuk én amúgy is használt-párti vagyok, ennyiért használtan olyan gitárt vehetnél..:D de újonnan is kapnál jobbat szerintem
3/9 anonim válasza:
Ez a cukrozott takony tipikus esete, amit aztán csokis tejkaramella áron adnak el.
4/9 anonim válasza:
Ráadásul extrém formát csak használtan szabad venni. Hihetetlen nagyot esik az áruk.
5/9 anonim válasza:
Plusz nem tudom van-e hozzá keménytok, de anélkül szállítani sem tudod sehova...
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagy segítség volt :)
2013. júl. 24. 13:58
7/9 anonim válasza:
Általában a válaszokkal egyetértek, de azért a "csavarozott nyak" nem hinném, hogy negatív jellemző lenne.
Ez megint legikább afféle mítosz.
9/9 anonim válasza:
Én írtam, hogy nem vennék csavarozott nyakút, akkor ebben nincs realitás?
Nincs erről egy cikked? Én Schectereknél néztem, az ilyen egybenyakas gitárok, és a ragasztott nyakúak is sokkal kényelmesebbek voltak, illetve állítólag hangkitartáson javít, de nem tudom, nem teszteltem ugyanolyan cuccal két különböző nyakú gitárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!