Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van olyan videó amikor Britney...

Van olyan videó amikor Britney Spears nem playback-el? Tud egyáltalán énekelni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
utálom a hangját,akár playback akár nem...:/ egyszerűen irritál. szóval szerintem nem tud énekelni. És én nem tudok olyan vidit amiben nem playback-el....
2013. júl. 23. 15:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jó hangja van, van olyan ami nem playback.
2013. júl. 27. 09:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Köztudott, hogy nem tud énekelni. Ezt még a rajongói is tudják, csak nem merik bevallani. A színpadon a röhögcséléseivel meg az ugrabugrálásával próbálja pótolni azt, amit hanggal kéne.
2013. szept. 8. 15:45
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Utolsónak: anyád a köztudott.
2013. szept. 9. 18:50
 5/8 anonim ***** válasza:
43%
Mi van, fáj az igazság?
2013. szept. 9. 19:20
 6/8 anonim ***** válasza:

ez neked hol playback? gyönyörűséges!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=tiLSNpHdulw

2013. okt. 13. 22:35
 7/8 anonim ***** válasza:
63%

Hát nem haragudj, de minden elfogultság nélkül merem neked állítani, hogy ebben az egy előadásban több hamis hang volt, mint például Christina Aguilera eddigi összes fellépésében. De mindegy is, őt most ne keverjük ide....

De hát nem hibáztatom, valószínűleg nincs hozzászokva, hogy élőben énekeljen, és azt se tudta, hogy most mihez kezdjen azzal a mikrofonnal ott a kezében.

Az egész határozatlan volt, mintha csak egy próbán lett volna, és most próbálgatná a hangját. Ha eltalált egy hangot is, azt is csak a szerencsének köszönheti. Ha valaki mögött egy olyan nagy név áll, mint Britney Spears, akkor annak ennél jobban kell teljesítenie a színpadon. Jókor volt jó helyen, nem pedig a tehetségének köszönheti azt, amit idáig elért.

Nyugodtan lepontozhattok, nem veszekedni szeretnék, csak leírtam a véleményemet.

2013. okt. 14. 16:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem tudom hány hamis hang volt benne csak azt tudom hogy imádom Britney hangját. Christinat hangját és ének stílusát viszont nem bírom hallgatni...
2013. okt. 14. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!