Ismeritek a Ghost-ot?
Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 12:30
1/10 anonim válasza:
Ez banda neve vagy szám címe?:) Mert ilyen című számot ismerek!!:)
2/10 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=8xwy7nmK9fc
Ez a kedvencem tőlük , mondjuk nekem egy kicsit gay music a vinnyogós részek miatt de remélem majd bekeményítenek :)
4/10 A kérdező kommentje:
Ja én mostanában ismertem meg de jó kis banda szerintem
.
2013. júl. 27. 02:32
5/10 Tóth Szabolcs (RoMe válasza:
Jó kis banda,de a g*ci Fucktube letiltotta a linket >:(
6/10 anonim válasza:
Ismerem, és nálam "elmegy" kategóriába esnek.
7/10 anonim válasza:
Helyesbítek: azóta megváltozott a véleményem. Igen, továbbra is ismerem a Ghostot, de szerintem nagyon rosszak és alaposan túl vannak értékelve.
Nekem ócska Misfits koppintásnak tűnnek (és én a Misfitset sem szerettem).
8/10 anonim válasza:
Jó, nem Misfits koppintás, ezzel eltúloztam magam, mert nem is ugyanolyan zenét játszik a két együttes, de akkor sem jó zenekar a Ghost szerintem.
9/10 nekem te ne válasza:
Nagyon szerettem őket, Már nagyon régóta kerestem egy ilyen együttest. Más kérdés persze hogy élőben kicsit problémás a vokál de nincsen rózsa tövis nélkül :)
10/10 anonim válasza:
Ismerem, régebben szerettem, de aztán rájöttem, hogy csak egy pózer banda és azóta nem foglalkozom velük. Megjegyzés: nem szólok bele senki véleményébe. Ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!