Mika tehetségét Freddy Mercury-éhoz szokták hasonlítani? És ez megállja a helyét? VALÓBAN SZOKTAK ILYET?
* Mercury, * kérdése-e ----- bocsi.
Igazából azért vagyok bizonytalan a kérdést illetően, mert Mika pár éve már híresség, de én csak most hallottam erről a tényről. Nem tudom, hogy csak én maradtam-e le róla. Úgy képzeltem, nagyobb visszhangot kapna, ha valaki esetében komolyan ez a kérdés felmerülne.
Mika wikipediaja:
"Mika's début album Life in Cartoon Motion was released on 5 February 2007, and has brought comparison with artists such as Freddie Mercury,[25][26] Scissor Sisters,[27] Elton John,[28] Prince,[29] Robbie Williams[30] and David Bowie.[30] "Grace Kelly," in fact, references Mercury in the lyrics: "I try to be like Grace Kelly/But all her looks were too sad/So I try a little Freddie/I've gone identity mad.""
Grace Kelly (song) wikipedia:
"Christian John Wikane from PopMatters wrote an extensive article about the comparisons between Mika and Freddie Mercury"
A hangja kicsit, de csak kicsit hasonlít rá, és egy-két helyen megemlítik, de azért nem olyan komoly. Meg utóbbi években amúgy sem nagyon hallani semmit Mika-ról, egy-két zenéje volt ami ismert volt, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!