Benyomások az idei Balaton Soundról?
Szerintem evrol evre egyre szarabb, nagyobb a tomeg es tobb a patkany. De azert megyek jovore is:D
A B my Lake-et is meg fogom porgetni viszont, remelem az olyan lesz mint az elso Sound.
Vegyesek a benyomásaim. Idén voltam én is először. Eleve nem úgy akartam menni, hogy berúgok, magamnál akartam maradni. Csak nagyjából: amin javítani kellene: Hardwell-t és a hasonló kaliberű híres külföldi előadókat ne dugják be az arénába. Ott volt üresen a nagyszínpad, a sátor meg tele és rengeteg ember nem tudott bejutni, köztük én is. 1000X több ülőhely kellene. Nem tudtam hova leülni, csak a Balaton partra. És leginkább: TÉNYLEG ne adjanak alkoholt, vagy csak korlátolt mennyiségben, a 18 év alattiaknak. Hiába van kint a tábla, rengeteg hulla részeg 16 éves fiatalt láttam és engem mondjuk zavartak nagyon. Mert van aki a zenéért megy oda! Van aki a kedvenc előadóját, DJ-jét szeretné látni úgy, hogy nem hánynak a nyakába! Mert rengetegen voltak akik nem csak a megiszok egy sört, meg egy felest kategória volt, hanem inkább a vér van az alkoholjában szint. Egye fene, fesztivál van, el lehet viselni.
Másik félről nagyon jól éreztem magam. Először Afrojack-en voltam, nagyon tetszett, majd átmentem a magyar szuper DJ-páros szettjére, a Stereo Palma-ra. A végére elég jól megtelt az aréna sátor. Ezután kajálni mentem, kb. fél 11 lehetett. Volt egy szép kis tűzijáték is. Armin Van Buuren szettjébe belehallgattam, de nem voltam ott végig. Ezután Hardwell-re próbáltam bejutni, nem sikerült. Sokak áttörtek a biztonságiakon. Kívülről tomboltam, majd kb. fél 3 körül mentem haza kocsival, természetesen nem én vezettem :D Napkeltére otthon voltam és úgy délután kettőig aludtam. Utána 2 nappal már a hallásom is visszajött :D Szenzációs volt így utólag visszagondolva. Ha jövőre sikerül összehívni olyan baráti társaságot, akkor mindenképpen megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!