Basszusgitár tanulási lehetőségek Budapesten? L/14
Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnék megtanulni basszusgitározni. Ha valaki tudna mesélni erről a hangszerről, vagy elmondani honnan tudok beszerezni jó fajta basszgitár és erősítőt, vagy hogy hol lehet tanulni és erről részleteket azt nagyon megköszönném. Privátba is lehet írni :))2013. júl. 18. 17:36
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
pénz az nem akadály, azt keresem amelyiknek jó a hangzása és nem néz ki rosszul... :) de elősször helyet keresnék, ahol lehet tanulni, mert anélkül felesleges gitárt vennem :)
2013. júl. 18. 17:51
4/6 anonim válasza:
Az jó, ha a pénz, nem akadály, de azért vannak nagyságrendek. :)
Lehet már keződbasszust kapni 50e körül, ami tanulni teljesen jó, de tudok ajánlani profi cuccot 1 millió forintért is :)
Szóval azért be kéne lőni nagyjából.
Stílusban modernebb vagy hagyományosabb tetszik? Zenei stílus mi lenne?
5/6 A kérdező kommentje:
mindenféle stílus érdekel, nincsen konkrét... Valami olyan kéne ami mindenes úgymond :)
2013. júl. 18. 19:02
6/6 anonim válasza:
Nekem a következőkkel van tapasztalatom:
SX VJB62, ez egy olyan hagyományos-Fenderes basszus, az árához képest egész jó.
Ibanez GSR180, egyszerű átlagos, modern fazon, szerintem jó mindenesnek.
Ibanez GSR200, az előbbihez hasonló, de kicsit más hangszedőkkel és aktív EQ áramkörrel. Őszintén szólva az egyszerűbb verziónak sszerintem jobb a hangja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!