Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A zenei alap árusítás legális?...

A zenei alap árusítás legális? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Már lassan 5 éve a zenei producer szakmában tevékenykedem, elértem kisebb-nagyobb sikereket, ergó mondhatjuk azt, hogy nem a kezdő szinteket járom. Mivel akkora sikerem még nincs, hogy úgymond "megélhetnék belőle", ezért arra gondoltam, hogy készítenék zenei alapokat olyan énekeseknek pl., akiknek szükségük lenne egy saját, igényes zenei alapra. Én ezeket pénzért árulnám, nem beszélhetünk nagy összegekről, havi zsebpénz max. Szóval az lenne a kérdésem, hogy ez a dolog legális? Gondolom csak akkor, ha aláírásos papír van arról, hogy nem verem át az embereket, vagy valami hasonló, nem tudom pontosan...A válaszokat előre is köszönöm!:)

2013. júl. 12. 22:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Nos, nem egészen legális. Az példáúl nem mindegy, hogy eredeti e a szerkesztő program, amit használsz. Némelyiknél az sem mindegy, hogy milyen licensz típust vettél meg, van amelyiknél létezik "commercial grade" változat ilyen célokra. Szóval ha komolyan akarsz vele foglalkozni, akkor ennek mindenképp utána kell nézni, meg persze számlaképesnek kell lenned, de így zsebpénz keresés céljából nem feltétlen kell ilyesmivel foglalkozni, csak azért okosan.
2013. júl. 12. 22:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ! Akkor ez a dolog még várhat:)
2013. júl. 12. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!