Honnan tudjam, hogy jó a hangom vagy nem?
Figyelt kérdés
Szeretném megtudni, hogy vagy rossz a hangom, vagy rossz a technikám. Ugyan érzem, hogy hamis vagyok, nem tudom kijavítani. Az anyám is azt mondja, hogy nem olyan, amivel ki lehet állni és apám is, viszont ők csak a jelenlegi állapotomat nézik. Mivel a nagyobbik bátyám operaénekes, valószínűleg bennem is meglehet az, amit az anyánktól örököltünk. (Anya szerint tőle örökölte a hangját.) Viszont, mivel nem ismerem a bátyáim apját, ezért nem tudom, hogy neki milyen hangja van.
13/L
2013. júl. 12. 22:16
1/2 anonim válasza:
Ha te is úgy gondolod, hogy hamis vagy, és a szüleid is ezt mondják akkor ez az igazság.De ha rengeteget énekelsz, vagy énektanárhoz jársz akkor egy idő után javulni fog a hangod és egyre jobb lesz. És ha rendes nyers tojást eszel (bár rakhasz hozzá cukrot hogy legyen íze) az is segíti a fejlődésedet. :)
2/2 anonim válasza:
nyerstojást?? ez vicc, vagy komoly? Az nagyon sok betegséget terjeszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!