Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek ez a szám szomorú,...

Szerintetek ez a szám szomorú, vagy inkább elgondolkodtató?

Figyelt kérdés
+még a dobos durván nyomja nem?Az énekesnek pedig tisztára olyan a hangja mint a stúdió felvételen!Hozzájuk mit szóltok?
2013. júl. 12. 13:01
 1/8 A kérdező kommentje:
2013. júl. 12. 13:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez eléggé tucat zene.Háromakkordos divat punk.Semmi mondanivalója nincsen,megélhetési zenészek.A dobos meg szimplán hülye.
2013. júl. 12. 13:22
 3/8 A kérdező kommentje:
PUNK-a lényege,hogy egyszerű legyen és kissé gyorsabb tempó,ennyit tudhatnál...Amúgy nagyon értesz a zenéhez,a dobos kérdést különben azért tettem fel,mert vártam a csattanót!Ő Travis Barker a világ egyik legjobb dobosa...majd máskor...
2013. júl. 12. 13:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem rossz, de nekem nem hozott semmi újat, különlegeset.

Őszintén szólva nem fogott meg.

2013. júl. 12. 14:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem,de nem is azért kérdezem,hogy tetszen,hanem amit a leírásban írtam! :)
2013. júl. 12. 14:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor még egyszer leírom, sem nem szomorú, de főleg nem elgondolkodtató. Nekem eléggé semmilyen
2013. júl. 12. 14:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ahogy előttem írták, ez a szám sem szomorú, sem elgondolkodtató. A számot Tomnak írták, miután szétment a Blink182, a szám mondanivalója így nyer értelmet.

A dobosról pedig, valóban nagyon tehetséges, a linkelt videóban ez kevésbé látszik. Láttam olyan felvételt, amin egyik csuklója be volt gipszelve, de fél karral is jobb volt, mint más kettővel... Amúgy meg legtöbbször mindenkinek a kedvenc bandája dobosa a favorit....

Összehasonlítva a Blink182 legelső számait a későbbiekkel (a mostaniakat nem ismerem) nagyon sokat fejlődtek, nyilván az éneklés is jobban megy már...Elvégre már mióta is zenélnek, 20 éve?

Hogy az előttem lévőket idézzem, valóban divatpunk, tucatzene, régebben figyelgettem őket és hasonló hangzású zenekarokat, nem bánom, hogy nem ragadt le itt, ma már más irányzatokat részesítek előnyben. Persze vannak jó számaik, amit már a nosztalgia miatt is érdemes meghallgatnom.

2013. júl. 12. 16:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Már az új album olyan mint a +44 és Angels And Airwaves! Szerintem tök király!Am Travison kívül is szeretek sok dobost!
2013. júl. 12. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!