Szerintetek ez a szám szomorú, vagy inkább elgondolkodtató?
Nem rossz, de nekem nem hozott semmi újat, különlegeset.
Őszintén szólva nem fogott meg.
Szia!
Ahogy előttem írták, ez a szám sem szomorú, sem elgondolkodtató. A számot Tomnak írták, miután szétment a Blink182, a szám mondanivalója így nyer értelmet.
A dobosról pedig, valóban nagyon tehetséges, a linkelt videóban ez kevésbé látszik. Láttam olyan felvételt, amin egyik csuklója be volt gipszelve, de fél karral is jobb volt, mint más kettővel... Amúgy meg legtöbbször mindenkinek a kedvenc bandája dobosa a favorit....
Összehasonlítva a Blink182 legelső számait a későbbiekkel (a mostaniakat nem ismerem) nagyon sokat fejlődtek, nyilván az éneklés is jobban megy már...Elvégre már mióta is zenélnek, 20 éve?
Hogy az előttem lévőket idézzem, valóban divatpunk, tucatzene, régebben figyelgettem őket és hasonló hangzású zenekarokat, nem bánom, hogy nem ragadt le itt, ma már más irányzatokat részesítek előnyben. Persze vannak jó számaik, amit már a nosztalgia miatt is érdemes meghallgatnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!