Melyik ez a dal? (Vodafone reklám)
Figyelt kérdés
Az új Vodafone reklámban (vágtázó lovak, autópálya, szárnyaló madár) van a dal, amit szeretnék megtalálni, de sehogy sem sikerül. A dalszöveg eddig van meg: " Give me something I can believe in, give me something I can live for, as far as I can remember (...)" Kérlek segítsetek! :)2013. júl. 11. 11:19
1/7 A kérdező kommentje:
Na közben felmentem a Voda facebook oldalára, és ott kiderült, hogy a reklámhoz készült a zene, szóval nincs teljes szám. :(
2013. júl. 11. 11:55
2/7 anonim válasza:
ah pont most kerestem én is... milyen kár, pedig nekem is nagyon tetszik ez a zene :)
3/7 anonim válasza:
Nem lehet megkérni őket valahogy, hogy készítsék el a dalt. Annak idején Csondor Kata Hóban ébred című számával is így voltak, de már nem emlékszem a pontos részletekre. Próbálkozzatok, sok sikert! :)
4/7 anonim válasza:
Nekem is kéne az a dal, annyira tetszik...
5/7 anonim válasza:
Én is a youtube-on kerestem majdnem fél óráig, aztán a google-on ráakadtam erre a kérdésre. De miért nem csinálnak belőle zenééét??? Igazságtalan.
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Úristen, nagyon nagyon köszönöm!! Ment zöld kéz! :)
2013. aug. 19. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!