Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi ennek a számnak a címe?

Mokiki kérdése:

Mi ennek a számnak a címe?

Figyelt kérdés

Van egy szám aminek nem tudom ki az előadója és elfelejtettem a címét. Már hetek óta nem tudom és csak a klippjére emlékszem. Remélem elég és tud segíteni valaki.

Az elején a pasi meg a csaj tök jól kijönnek egymással, dúl a láv. A pasi lakásán vannak és a csajnak hosszú barna haja van- Majd a csaj elakar menni valahova a pasi kocsijával és a kesztyű tartóban talál egy ciklámen (sötét rózsaszín) tangát és idegesen vissza megy a lakásba és kérdőre vonja a srácot hogy mi ez. Majd kimegy a lakásból, utána megy a pasas, kint már közben várja a csaj barátnője (hosszú szőke haja van, napszemcsit visel) és a piros kocsijával elmennek. Aztán vissza mennek és össze firkálják grefitis festékkel a pasi fehér színű kocsiját, aztán megint lelépnek és a tengerpartra mennek. Ott futkároznak, elterülnek a homokban és a végén az van hogy kezükben a cipőjükkel egy ilyen stég féle golog alatt mennek (az a hosszú fából épített valami egészen benyúlik a tengerbe és olyan mint egy stég csak sokkal nagyobb)és meg állnak egy egy oszlopnál és egymásra néznek közben megy le a nap, őket pont szemből világítja meg. És a legutolsó képeken a szőke csaj arcára van rá közelítve, vöröses rúzsa van.

hát ennyi lenne. Ja meg, hogy erre hasonlít a zenéje http://www.youtube.com/watch?v=1y6smkh6c-0 és a szövege sem túl bonyolult, a végén csak két sort ismételget.

Valakii, ha tudja mi ez írjon!!!

előre is köszi a válaszokat :)

ja és amerikában játszódik, azt hiszem...

2013. júl. 10. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:
2013. júl. 11. 12:31
 2/5 A kérdező kommentje:
jajj! te jó ég! igeeen. köszönööööm! már kezdtem beleőrülni hogy ennyire nem jut eszembe.. röhejes hogy a klippet ennyire megjegyeztem.. :DDD köszi mégegyszer! :)
2014. jan. 30. 22:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Nincs mit :)

De még csak most vetted észre a választ fél év után? :)

2014. jan. 31. 21:04
 4/5 A kérdező kommentje:
hát nem gyakran szoktam nézegetni a válaszokat mert nem írja hogy új érkezett és így el is felejtem.. de ezer hála neked a számért :))))
2014. máj. 4. 22:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Áh, nagyon szívesen kedves kérdező! :)
2014. máj. 6. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!