Mi ennek a számnak a címe?
Van egy szám aminek nem tudom ki az előadója és elfelejtettem a címét. Már hetek óta nem tudom és csak a klippjére emlékszem. Remélem elég és tud segíteni valaki.
Az elején a pasi meg a csaj tök jól kijönnek egymással, dúl a láv. A pasi lakásán vannak és a csajnak hosszú barna haja van- Majd a csaj elakar menni valahova a pasi kocsijával és a kesztyű tartóban talál egy ciklámen (sötét rózsaszín) tangát és idegesen vissza megy a lakásba és kérdőre vonja a srácot hogy mi ez. Majd kimegy a lakásból, utána megy a pasas, kint már közben várja a csaj barátnője (hosszú szőke haja van, napszemcsit visel) és a piros kocsijával elmennek. Aztán vissza mennek és össze firkálják grefitis festékkel a pasi fehér színű kocsiját, aztán megint lelépnek és a tengerpartra mennek. Ott futkároznak, elterülnek a homokban és a végén az van hogy kezükben a cipőjükkel egy ilyen stég féle golog alatt mennek (az a hosszú fából épített valami egészen benyúlik a tengerbe és olyan mint egy stég csak sokkal nagyobb)és meg állnak egy egy oszlopnál és egymásra néznek közben megy le a nap, őket pont szemből világítja meg. És a legutolsó képeken a szőke csaj arcára van rá közelítve, vöröses rúzsa van.
hát ennyi lenne. Ja meg, hogy erre hasonlít a zenéje http://www.youtube.com/watch?v=1y6smkh6c-0 és a szövege sem túl bonyolult, a végén csak két sort ismételget.
Valakii, ha tudja mi ez írjon!!!
előre is köszi a válaszokat :)
ja és amerikában játszódik, azt hiszem...
Nincs mit :)
De még csak most vetted észre a választ fél év után? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!