Mi a véleményetek a Rammstein új albumáról [Liebe Ist Für Alle Da]?
Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 15:44
1/17 anonim válasza:
Nem rossz, de nem fogott meg annyira, mint pl az új Scooter. Még mindig a mix jön be a legjobban.
2/17 anonim válasza:
:D hát a pussy és a büch dich :D mekkora jó számok már ?:D
az elsönek a vágatlan klippje akkora poén :D, a másodiknak meg van egy koncertfelvétele ami szintén érdekes , k*rva jó sztem :D
3/17 A kérdező kommentje:
a Bück Dich nem ezen az albumon van... x)
2009. okt. 18. 20:18
4/17 anonim válasza:
Hát Bück dich télleg jó:DDD
De am. nekem tetszik az új album is mint a többi:D
5/17 anonim válasza:
lehet a B******** c. számra gondoltak bück dich alatt :D
am sztem nagyon jó lett ez az album is. :)
kedvencem a haifish meg a frühling in Paris
6/17 anonim válasza:
Szerintem eddigi legjobb albumuk!! Kedvencem róla a címadó nóta. Jót tett nekik ez a 4 év pihenés, mert most úgy tértek vissza, hogy attól mindenkinek leesett az álla!
7/17 anonim válasza:
jaja:)
nagyon jó !
nem csalódtam a RAMMSTEIN-ben:D
a Rosenrot után azt hittem h nem lesznek jó számaik..dehát tévedtem:D még az a jó :)
inkább legyen pl 4 évente egy qurva jó album mint sok album legyen de sz@r..
8/17 anonim válasza:
a B******* sem Bück dich, hanem büchstabü...
szerintem nagyon jó, de azért a Mutter a legjobb albumuk...
sztem.
9/17 anonim válasza:
Nekem elsőre nem tetszett, de többszöri hallgatás után egyre jobb lett. Fasza album ez is, mint a többi!
10/17 anonim válasza:
Nagyon jó, a Donaukinder fantasztikus lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!