Aki ismer spanyol nyelvű zenéket légyszi írjon nekem néhányat. A stílus mindegy, lehet pop/rock/dance/metál/hip-hop/bármi, bár modernebb hangzású dolgoknak örülnék a legjobban (értsd: nem a gitáros-mariachis énekesek, bár az se baj :)). Az az egy dolog fontos, hogy a szöveg spanyol nyelvű legyen, szóval az előadó mindegy, hogy honnan származik, nem az a lényeg. Írhattok előadókat, vagy számokat is. Én kb. csak a legnépszerűbbeket ismerem: Santana, Shakira, Juanes, Marc Anthony, kb. ennyi. Köszi szépen előre is!
Én ezeket ismerem. (Ill Ninonak több száma is fent van Youtubeon spanyolul)
2013. júl. 10. 18:42
8/11 A kérdező kommentje:
Wow! Azt tudtam, hogy az Ill Nino tagjai ilyen latino arcok, de azt nem, hogy a számaikat spanyolul is tolják. Köszi!
2013. júl. 11. 00:05
9/11 anonim válasza:
Manu Chao, Amaral, Macaco
2013. júl. 12. 10:43
10/11 anonim válasza:
maldita nerea, pablo alborán, don omar, el pescao, despistaos, la oreja de van gogh, pastora soler, efecto pasillo, alejandro sanz, lagarto amarillo, cali & el dandee, ricky martin, shakira, juanes, el canto del loco, nelly furtado-nak is van. kb. ennyi előadó jutott most eszembe, bocs a kisbetűkért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!