MI a véleményetek erről a Grren day klipről?
2013. júl. 8. 22:30
2/5 anonim válasza:
Nagyon szeretem, benne a van a 3 kedvenc számom között.
Tele van mély érzelmekkel, a szöveg, a hangzás és a klip is hihetetlen jól sikerült, mert kifejezőek, pont sikerült velük belevágni a témába.
Ha pedig először megnézed, akkor ledöbbensz és nem tudsz megszólalni: ezt tudják a GD számok. És ha sokszor megnézed, akkor sem uncsi, jól el lehet vele szórakozni. Pontosan érezni tudod azt, amit Jimmy érez. Emellett (ahogy más dalaik is) képes gyökeresen megváltoztatni a nézőpontodat, az életszemléletedet. Na én ezért szeretem. :)
5/5 A kérdező kommentje:
2-es! gyönyörűen megfogalmaztad! abszolút így éreztem/ek, mint ahogy leírtad! köszönöm! amikor először láttam (ennek a klipnek az 1-2 perccel hosszabb változatát) utána köpni nyelni nem tudtam. a Green day, valami olyat tud, amit szinte senki vagy csak nagyon kevesen...!
2013. júl. 10. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!