LeftBehind kérdése:
Egy fix húrlábas gitárt át lehet alakítani tremolóval?
Figyelt kérdés
Szóval van ez a szép Epiphone Prophecy SG-m. Az lenne a kérdés,hogy erre lehetne-e valahogy tremolót szerelni annak ellenére,hogy eredetileg fix húrlábas.2013. júl. 8. 14:25
1/10 anonim válasza:
Meg lehet persze oldani mindent, a kérdés, hogy megéri-e
"Teljes tremoló marás 15.000-20.000 Ft"
Plusz egy tremoló ami ha jó minőséget veszel akkor 50 ezer.
2/10 A kérdező kommentje:
Szóval durván 70 000-be fájna a dolog. Akkor erre még spórolok kicsit. Amúgy ha belegondolsz,hogy egyébként mennyiért vehetsz jó minőségű tremolóval gitárt,megéri.
Kösz az infót!
2013. júl. 8. 19:05
3/10 anonim válasza:
Ha teszel gitárra tremolót akkor Floyd Rose tremolót kellene feltenni, de vannak olyan SG-k, amik gyárilag tremolósak.
4/10 A kérdező kommentje:
Igen,én is arra gondoltam. Eredeti német gyártású Schaller Floyd Rose - 50 000 forint
Sajnos erre a típusra nem raktak,pedig a tremoló az egyetlen dolog ami hiányzik róla.
2013. júl. 9. 23:04
5/10 anonim válasza:
Milyen stílusú zenét játszol? Slash pl. lehangolja a gitárt d#-re és úgy nyújtja a hangokat, nekem ez jobban tetszik, mint a tremolós verzió.
6/10 A kérdező kommentje:
Hát stílust elég nehezen tudnám összefoglalni,lényeg hogy a gitár mindenképp föld alá van hangolva (C,B) Nyújtásokat így is lehet majd csinálni viszont a tremolóval olyan hangokat lehet kicsalni egy gitárból,hogy az hihetetlen.
2013. júl. 10. 14:58
7/10 anonim válasza:
Jaaa, hát így már értem. Ilyen mély hangolásban meg ilyen gitárral inkább metált szoktak játszani. Szerintem ne nyúlj hozzá egy ilyen jó és drága gitárhoz, lehet később megbánnád. Vagy kezdj el gyűjteni egy Floyd Rose-os LTD gitárra, metálhoz úgy is az a legalkalmasabb, ráadásul egy Superstraton 24 bund van. :D
8/10 anonim válasza:
Ha szereti az SG-jét akkor miért kéne váltania?
9/10 A kérdező kommentje:
7.Azok a gitárok is ugyanolyan fából vannak,a hangszedők gyakran még rosszabbak is. 2 bundért meg nem fogok gitárt venni.
2013. júl. 12. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!