Honnan lehet ingyen letölteni justin bieber lonely girl című számát?
Nem akarlak bántani, de egy idő után elég idegesítő hogy a szórakozás kategóriában minden harmadik kérdés úgy kezdődik hogy "honnan lehet letölteni" ! Próbálj meg rákeresni egy hasonló kérdésre ezen az oldalon és nyomban megtudod !
Egyébként le kell töltened Utorrentet, utána pedig thepiratebay.org on keresgéld !!!!
Tudod mielőtt felteszek egy kérdést meg szoktam nézni hogy valaki feltette-e már ugyanezt, és ha igen valószínűleg nem kérdezem meg mégegyszer. Másodszor
ez az oldal azért van hogy megkérdezhessük amit nem tudunk. Ha idegesít akkor nem kell elolvasnod, sem venned a fáradtságot hogy válaszolj rá. És utoljára:
ha lenne a letöltéssel kacsolatos téma ott tenném fel ezt a kérdést, és képzeld: nem véletlenül itt kérdeztem meg, mivel a szórakozás kategórián belül a zene témában tettem fel és ez a kérdés egy zenéről szólt!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Innen le tudod tölteni :
* Automatikusan eltávolított tartalom.
szia :) erről az oldalról letöltheted justin összes számát!:D akár egyesével, akár csomagolva, és azok a számok is fenntvannak ameikek még a CDn sincsenek rajta! :)
u.i.: regizni kell, de sztem megéri, mivel meg tudod hallgatni, le tudod tölteni, és téll minden megvan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!