Mondana nekem valaki jó koreai számokat bandákat?
én eléggé kitapasztaltam már a kpop-ot.
a legjobb női szólóénekesek:
Ui: a hangja valami mesés, a számai nagyon eredetiek, a hangszerelés isteni! Ajánlanám a You&I-t :)
-Ailee: A koreai Beyonce. Hihetlen ahogy énekel, nem átlagos koreai nő. Nagyon szexi, a számai nagyon fülbemászóak. Hallgasd meg a Haven-t és az Ice flower-t
Legjobb férfi szólóénekesek:
- Lee Seung Gi: Nálam ő a favorit! Cuki , tehetséges zenész és nagyszerű hangja van. Ő egy picit érzelmesebb dalokat énekel, hallgasd meg a Return- t. Konkrétan százasbzsepivel közlekedtem egy hétig.
- G-dragon: Eredetileg a Bigbang tagja, de szólókarrierje is beindult. Elég őrült stílusú, persze jóértelemben. Hallgasd meg a Michi go-t és a Heartbreaker-t. Ezek a személyes kedvenceim ^^
Legjobb női eggyüttes.
Itt megjegyezném, hogy elég könnyű választani, mert sok a rengeteg aegyo-tól fűtött tömegcucc...
-2ne1: Tipikusan az a csajbanda, ahhol a csajok kemények és belevalóak. Az egyik tag, Cl a női G-dragon,
totális királyság, ahogy rappel. Hallgasd meg a lonely-t, és az ugly-t.
- Snsd: Más néven girls generation. Sokan lenézik, azt mondják nem tudnak énekelni, de ez nagyon nem igaz. A kilenc tagból 4 kiemelkedő tehetség, a többiek is hozzák a szintet, ki miben jó. Rap, tánc stb... Ne a gee című szám alapján ítélj, nézd meg a the baoys-t vagy a chocolate love-t.
Legjobb fiúeggyüttesek:
Itt nem a szexi pasik mennyisége alapján választottam
- cnblue: Nekem speciel ők a kedvenceim. Rockbanda, nem tánciznak, maguk írják a számaikat. Yonghwa hangja fantasztokus, Jonghyun gitártudása lehengerlő, Minhyuk mindíg beleéli magát a dobolásba, Jungshin mindíg keményen gyakorol. Hallgasd meg az in my head-et, a come on-t és az i'm sorry-t.
-Shinee: Ők valami hihetetlenek. A számok fülbemászóak, pazarul táncolnak. Ajánlom a Lucifer-t és a Hello-t.
Exo: Nálam nyerö a stílusik, élőbennis remekül énekelnek, pedig a koreográfiájuk mindíg izzasztó. Egyértelműen a MAMA-t hallgasd meg.
TVQX: Bár már felbomlott a banda, az SM elcseszte, azért ők öten voltak a kpop királyai. Még él ez a formáció 2 fővel, a másik három összeállt és így lett a JYJ. Mindenképp a why did i fall on love with you? -t ajánlom. Hallgasd meg élőben. döbbenet.
Ezek az én kedvenceim , ésnízlésem. Remélem segítettem.
- cnblue: Most kicsit mint fan, beszélnék. Ők voltak akik miatt kpop
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!