Meglehet erősíteni az emberi hangot?
Figyelt kérdés
Elkezdtem rekesztős számokat énekelni és megy is elég jól csak kb 2-3 szori eléneklés után megfájdul a torkom és elmegy a hangom.4-5 óra után megint minden jó de ez így nem az igazi és azt szeretném kérdezni hogy idővel megedződik e a hangom?2013. júl. 4. 15:06
1/6 anonim válasza:
Ja,idővel úgy tönkre megy,hogy beszélni luxus lesz.Így tovább.
2/6 anonim válasza:
Ne énekled el egynél többször, mert egy-két hónap után még beszélni is alig tudsz majd. Minden nap egyszer elég, sőt inkább először könnyebb dalokkal kezdd, abból kicsit többet is énekelhesz, és úgy két hónap után énekeld ezeket a dalokat, de csak napi egyszer. Aztán növelheted. És így majd szép lassan megedződnek a hangszálaid. És javaslom, hogy járj hangképzés tanárhoz.
3/6 anonim válasza:
Meg lehet erősíteni, de ahoz megfelelő gyakorlatokat kell végezni. Nem tudom,mit takar az hogy "rekesztős" számokat!?
4/6 A kérdező kommentje:
Hát rekesztős alatt a metallicát és társait értem.Hangképzés tanárral csak az a gond hogy nálunk nem nagyon tanítanak mást csak komoly meg népzenét ott meg nem hiszem hogy foglalkoznak rekesztéssel. Amúgy a híresebb énekeseknek hogy nem megy el a hangjuk. Mármint van akinek a természetes hangja a rekedtes ?
2013. júl. 5. 00:02
5/6 A kérdező kommentje:
Amúgy mi számít könnyebb rekesztős dalnak?
2013. júl. 5. 00:15
6/6 anonim válasza:
Hát, én hangképzés tanárnál tanultam rekesztést is. Meg hajlítást stb. És az énekeseknek azért olyan a hangjuk, mert sokat gyakoroltak, hangképzés tanárnál. És persze az azért adottság is egy fokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!