Road vagy Leander Rising?
Figyelt kérdés
A Roadot vagy a Leander Risinget kedvelitek jobabn? Mik tőlük a kedvenc számaitok?2013. júl. 4. 12:25
1/8 anonim válasza:
Egyikük sem kifejezett kedvencem, inkább a klasszikus rock/metal zenéket szeretem, de a Roadot választom. A Fojts meg a sötétben a kedvencem tőlük.
A Leandertől a Nyolcadik főbűn kifejezetten tetszett, és vártam is a lemezt utána, de aztán amikor meghallgattam, a többi szám egyáltalán nem jött be.
2/8 anonim válasza:
Road. Azért, mert az ő szövegeik valahogy "hétköznapibbak" vagy nem is tudom. Én könnyebben tudok velük azonosulni, de ettől függetlenül a Leandert is imádom.
3/8 anonim válasza:
En a Leander-re szavazok imadom hogy a csavo nem csak horogni,hanem enekelni is fantasztikusan tud. Kedvencem a Szívidomár :)
4/8 anonim válasza:
Mind a kettő nagyon jó zenekar,de én a Roadot választom.Nincs kedvenc számom tőlük,mindegyik jó.
6/8 anonim válasza:
Mindkettő király, de ettől függetlenül ROAD-ot választanám én is.
7/8 Trevor. válasza:
Leander Rising, a másik se rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!