Mi a neve ennek az efektnek gitárra?
DE ezeknél belehet állítani, hogy csak egyszer agyák vissza, mert néztem pár videot és ilyen vizhangszerűen többször szolalnak meg...De akkor ujra a kérdés egy kicsit másképp..
Pl. egy hangot pengetek folyamatosan tenyérrel tompitva és azt akarom ,hogy ugy hasson, mint ha többször pengettem volna meg, magyarul gyorsabbá akarom tenni
Lehet állítani az ismétlések számát, az ismétlések közt eltelt időt és az ismétlés hangerejét általában.
A tape delay annak idején úgy műköött, hogy egy végtelenített szalag forgott körbe, felvevő, törlő és több lejátszófejjel, a bekapcsolt lejátszófejek száma határozta meg, hányszor ismétel,
Manapság vannak analóg (bucket-chain késleltetés) vagy digitális elven működő visszhangok és általában ezeket a paramétereket mindegyiknél be lehet állítani, persze az elektronikus cuccokban általában kicsit azért más.
Érthető, mit akarsz, én is csináltam már ilyen hangzást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!