Mi a véleményetek zenekaromról?
1/12 A kérdező kommentje:
meghallgattam a you know-t.
nekem kicsit a korai grenmára hasonlít angolul..
meg persze a külföldi punkrock zenekarok hatásai..
nem tartom nagyon egyedinek, bár az nem feltétlenül kell ahhoz, hogy valami jó legyen.. de nekem nem tetszik. nem fogott meg, hogy nyomjak egy replay-t vagy meghallgassam a többi számot. de azért hajrá, nyomassátok.
2013. júl. 4. 12:23
Üdv! Engem nem igazán fogott meg a zenétek, bár nem ez a stílusom, hanem keményebb rock. A the Grenmára engem is emlékeztet néhány helyen. Az énekes javíthatna az angol kiejtésén, néhol ilyen magyaros-angol. Az énekes hangja nem is igazán tetszik, nincs benne semmi különleges. Remélem nem bántottalak meg, nem állt szándékomban.
2013. júl. 4. 13:20
Szerintem nem rossz :)nekem olyan Simple plan stílusú..tök jó..:)
2013. júl. 4. 14:11
Addig egész jó volt, még el nem kezdett énekelni az énekes, még élveztem is.. valami borzalmas hangja van.
2013. júl. 4. 15:25
Olyan szinten van a zenéket, h játszani élvezetes, meg élőbe is jó lehet ha van hangerő. De felvételről nem a legjobb, van ilyen... nem rossz, van hova fejlődni, de nem tetszik annyira h sokszor meghallgassam. Csak így tovább és jóféle lesz. :D
2013. júl. 4. 15:32
a you know- ot halgattam
a zene jó... majd mi is hasonlóan akarunk
de az énekes....sz@r...inkább próbáljátok meg magyarul
2013. júl. 4. 16:34
A zene jó szerintem. Az énekes hangja viszont nem tetszik és az angol kiejtés is sántít néhol, mert túl magyarosan ejti ki.
2013. júl. 4. 16:49
9/12 jóskapankrakenroll válasza:
hát nemtudom.. szerintem elég szar.. lehet azért mert és hc punk zenéket szeretem.. mondok pár jó bandát.. a tiéd egy szar.. The Casualties , Fegyelmező Részleg , Hatóságilag Tilos , The Exploited , Acidez
maga a hangod is szar, meg ezek a dallamok .. nameg magyarnak nem csak angolul kéne énekelnie :)
2013. júl. 4. 18:10
Szerintem a zene jó, de valahogy az énekes hangja nem illik bele az egész képbe.
2013. júl. 4. 18:39
További kérdések: