3/8 anonim válasza:
Kinek mi. Több fajta albumot is kidobtak, így gondolom van akinek ez, van akinek az tetszik a legjobban.
Nekem a Minutes to Midnight a kedvencem, ez illik legjobban hozzám. Ismerősi körömben meg jobban a Hybrid Theory és Meteora népszerű. Azokon vannak a 'klasszikus' LP számok :D
5/8 anonim válasza:
az összes :D na jó a living things-et már kicsit unom...egyrészt mert a kelletténél jobban elelectrozták, másrészt (gondolom ebből kifolyólag) mindenhol a burn it down-t, a lost in the echo-t, és a castle of glass-t nyomatják..amúgy ha választani kell minutes to midnight vagy thousand suns...
6/8 anonim válasza:
Szeretem mindet, de a kedvenc az a Hybrid Theory. :)
7/8 anonim válasza:
Hybrid Theory szerintem is , de egyébként a lost in the echo-t is megkedveltem
8/8 anonim válasza:
7. One More Light
6. Thousand Suns
5. Living Things
4. Minutes to Midnight
3. The Hunting Party
2. Meteora
1. Hybrid Theory
De ez szubjektív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!