Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vélemények az új Tankcsapda...

Vélemények az új Tankcsapda albumról?

Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 13:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
már vártam a kérdést :) kib*szott jó lett!!!!!!! nagyon tetszik már vagy 5x végighallgattam az egész albumot :)
2009. okt. 15. 15:16
 2/16 anonim válasza:
55%
Őszintén nekem kicsit csalódás.Egyszerűen már nincsenek benne olyan szövegek,amik megfognának.Pedig korábban pont ezért szerettem Lukács dalait és a csapdát:(
2009. okt. 15. 21:00
 3/16 A kérdező kommentje:

te 2. kommentező, véletlenül te nem én vagyok?:D

ugyanez a véleményem nekem is.. a szövegek ellaposodtak és már nincs meg az a régi hatás mint régen

2009. okt. 15. 21:06
 4/16 anonim ***** válasza:
68%

2. nak és Kérdezőnek teljesen igaza van a szövegeknek semmi különösebb tartalma nincs. De ha még ettől jó egy szám, lehetne élvezni, de sajnos ez sem igaz rá túlzottan. : (

Szerintem ez a(z egyik) leggyengébb Tankcsapda lemez !

Az utolsó jó lemezük az Élni vagy Égni volt (bár már divatirányba ment 1 kicsit). A Mindenki Vár Valamit album már nem az igazi TCS tiszta divatrock az egész. A régi jó számaikat pl.: "Johnny a mocsokban" az újak meg sem közelítik.

Ez van !!! :S

2009. okt. 16. 13:19
 5/16 A kérdező kommentje:

utolsó kommentelő, téged valaki leértékelt, pedig szerintem teljesen igazad van

nincsenek már olyan igazi jó számok mint régen sajnos:(

2009. okt. 16. 15:44
 6/16 A kérdező kommentje:
bár szerintem a tankcsapda még nem érdemli meg a divatrock jelzőt:P
2009. okt. 16. 15:45
 7/16 anonim ***** válasza:
63%

Jó igaz én sem úgy értettem a divatrockot mint pl. Hooligans, de azért be kell vallani a régi jó punk & roll hoz semmi köze már. Régebben egyébként nagyon nagy Tanker voltam de aztán rájöttem hogy vannak jobb zenekarok is. Félreértés ne essék, mindig szeretni fogom a TCS mert qrva jo számaik vannak és koncertjük is nagyon hangulatos de az új számaik nem jönnek be annyira sajnos : ( !

utolsó vok

2009. okt. 17. 00:07
 8/16 anonim ***** válasza:
63%
Egyébként elhiszem, hogy szeretitek Tankcsapdát de nem kéne leszavazni azért, mert véleményt írunk. Főleg hogy nem roszindulatúan kritizáltunk csak azt mondtok ami az igaz, hogy régen jobb volt. Köszi szépen !!!
2009. okt. 17. 00:11
 9/16 A kérdező kommentje:
én mindenkit felértékeltem (eddig:P)
2009. okt. 17. 08:29
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem nagyon tetszik. ahogy így megfigyeltem, hogy milyen lemezeik voltak az évek során, mennyi változás volt és ezen a lemezen is észrevehető. nem baj, nekem így is nagyon bejön,és nagyon örülök, hogy egyidős vagyok a Tankcsapdával :)
2009. okt. 17. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!