Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez így jó gitárcucc lenne?...

Ez így jó gitárcucc lenne? Többi lent

Figyelt kérdés
Cort X-1 BKS Marshall MG10CF RockCable 4 méter kábel Cort CA608R Dunlop 114J Fender Classic celluloid Medium Tempo GST100 Rock/Metalhoz kellene minden Ez így 68200ft ha cort x-1 bk-t veszek akk 71200ft + 1 jó puhatokot ajánljatok pls Ui: milyen vastag húrokat használjak?

2013. jún. 30. 15:17
1 2
 1/12 anonim válasza:

A Marshall nagyon szar, maximum szenvedni fogsz vele.

Inkább vegyél jobb gitárt, erősítő nélkül.

Kösd rá a gépedre, és töltsd le az Amplitube nevű programot (Gyakorlásra sokkal jobb mint egy MG szériás marshall). Ez egy erősítőt szimuláló program, rengeteg modell van.

A többi rendben van.

2013. jún. 30. 15:48
 2/12 A kérdező kommentje:
Erősítő KELL! a húr milyen vastag legyen? 10-56?
2013. jún. 30. 15:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha van hozzá hangkártyád ;) De amúgy egyetértünk. Bár kezdésre nem rossz ám ez a Cort, kábel pengető stb egyéni kérdés ki milyet használ, én pl 1500 forintos rockable-t használok :D Meg Dunlop pengetőket. Pengetőből egyébként próbáld ki szinte az összeset, mert csak akkor fogod tudni melyik jó neked. Tok szintén tökmindegy milyet veszel, a legolcsóbb is megteszi. Vastagság pedig kezdőknek ajánlott 9-42, mert az kevésbé vágja az ujjat. D'addario/Ernie Ball/DR/Gibson húrok jók, embere válogatja ki mit használ. Legtöbben Erine, aztán vannak akik D'addario (nekem ez mindig tovább tart, Ernie szeret elpattanni meg rozsdásodni), DR nekem személy szerint kedvenc, jó hangja van és sokáig is tart, a Gibson meg telt jazz-es/blues-os hangú.
2013. jún. 30. 16:02
 4/12 anonim ***** válasza:
Orange/Laney/Peavey/Line 6 erőlködők jobbak mint a marci.
2013. jún. 30. 16:03
 5/12 A kérdező kommentje:
drágák nekem :( am köszi a válaszokat :D
2013. jún. 30. 19:34
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz az a Marshall, egy teljesen kezdőnek meg kb totálmindegy, és egyszerűbb egy kombó mint PC-vel meg programokkal pocsölni, úgy hogy egyáltalán nem ért még hozzá az ember.
2013. jún. 30. 19:42
 7/12 anonim ***** válasza:
Cort x-1 kezdőknek szerintem tökéletes, ilyen kis erősítőknél a Marshallok semmivel sem jobbak, mint bármelyik més, sőt. Ilyen kategóriában talán a Line6 és Peavey cuccok a legjobbak. Húrokat tényleg ajánlatos lecserélni, mert amikkel gyárilag felszerelik a gitárt, azok szinte mindig vacakok. Én Ernie Ball húrokat szoktam venni, az épeszű áron adott húrok közül nekem az jött be leginkább. Fender celluloid pengetőket én nem szeretem, nagyon könnyen kicsúsznak az ember kezéből. Én Dunlop Tortexet szoktam venni, ilyen szemcsés cucc, úgyhogy sokkal kevésbé akar szökni, még ha izzad a kezed, akkor is.
2013. júl. 1. 13:23
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is cort x1 em van, egy stagg 60 ga r es komboval, meg egy nux mg-100 as multieffectel 44.000 FT-bol megvan a kombo. a BKS cort nekem abbol a szempontbol nem tetszik, hogy nehez letakaritani, mert minden foltot hagy rajta, viszont a szine szerintem veri a rendes feketet.
2013. júl. 1. 14:46
 9/12 Damien001 válasza:

A marshallnál jobb lenne egy peavey az egyszer biztos. Húr kapcsán én elixirt használok, mert a összes többit megeszi a kezem max 2 hét alatt. Egyszer vettem Ernie ball (állítólag)rozsdamentes készletet. Feltettem 5nap múlva full rozsda volt.

A gitár jó lesz, de 2-3 év múlva majd le kell váltanod, ez max tanulni lesz jó.

2013. júl. 1. 18:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Használat után a húrt nem árt tisztességesen megtisztítani...
2013. júl. 1. 18:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!