Mit gondoltok a Hollywood Undead-ről?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik a zenéjük. Egyébként jön ki majd új albumok vagy jönnek valamelyik fesztiválra?2013. jún. 29. 19:44
1/14 anonim válasza:
Szeretem én is, egyre többet hallgatom mostanában.
3/14 anonim válasza:
Majdnem mindegyik számukat tudom kívülről és már a muter is megfertőztem vele :D
4/14 anonim válasza:
A kedvenc rap-rock együttesem a Hollywood Undead habár ez az egyetlen rap-rock együttes amit ismerek .DE tényleg k**va jól nyomják .
5/14 bojtosloretta válasza:
Imádom a kedvenc bandám!
a tesóm is bírja és már anya is szereti 1-2 számát.:)
6/14 anonim válasza:
Borzalmasak lettek szerintem! Nem deuce miatt de teljesen megváltoztak. Hol vannak az olyan számok mint a Sell your souls meg az Been to hell...
7/14 Xeann válasza:
Előttem szóló. Már nem azért de a Been to Hell-ben Danny énekel nem pedig Deuce. Szimplán Danny óta több fajta zenéjük van, de attól ugyan úgy találhatsz keményebb zenéket tőlük úgy hogy Danny énekel elődje helyett.
8/14 anonim válasza:
Direkt azért írtam hogy nem Deuce miatt. Nekem mindegy ki énekel ha jó zenéket írnak. Szerintem rossz irányba mentek és össze vissza keverik a stílusokat egy albumon belül és közben szerintem egyik szám sem sikerül igazán jóra. Nem vitatkozni szeretnék csak leírtam a véleményemet :D
9/14 anonim válasza:
Én imádom őket♥ Minden nap legalább 1 órát hallgatom:) és ha szomorú vagyok vagy ideges vagy bármi fel vidulok, meg nyugodok:)) Még egy ilyen banda nincs! Sajnos ide nem jönnek nem h még magyar.o.-ra nem még Európába sem..:/ Legalább is én így tudom. Legfőbb LA koncerteznek:)
10/14 anonim válasza:
Nagyobb turnék keretében azért szoktak Európába jönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!