Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Dave Mustaine vagy James...

Dave Mustaine vagy James Hetfield?

Figyelt kérdés
Melyiket szeretitek jobban gitárjáték és ének terén?

2013. jún. 29. 16:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%
elnézést, Jamesnek.
2013. júl. 3. 18:28
 12/21 anonim válasza:
85%
Dave Mustaine MINDENEK FELETTTTT!!!!!!!!!!! Imádoom! *-* Megadeth Forever! :3
2013. dec. 28. 20:07
 13/21 Szergej55 ***** válasza:
100%
A legobb az eredeti felállás volt, ahol Hetfield az énekes, Mustaine pedig a gitáros volt.
2014. jan. 4. 20:04
 14/21 A kérdező kommentje:
De akkor most nem lenne Megadeth ;)
2014. jan. 11. 20:26
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mind2. :D mondjuk Mustaine nagyon hülye volt, talán még az is, de azért bírom :D
2014. febr. 3. 17:07
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Dave Hetfield visz mindent.
2014. máj. 31. 21:10
 17/21 anonim ***** válasza:
77%

te jó ég, hogyan nyerne már Hetfield gitározás terén?

konkrétan Mustaine tanította meg gitározni... ráadásul Dave bonyolultabbat ír riffben, mint James szólóban.

egyértelműen Dave Mustaine

2014. okt. 7. 20:03
 18/21 anonim ***** válasza:
75%

Huha, utolsó, jó nagy butaságot írtál!

Egyrészt Hetfield ritmusgitáros, Mustaine pedig szóló. A riff, meg nem attól lesz jó, hogy bonyolult.

Másrészt azért Hetfield ritmusgitározásban igen csak az élvonalban van, míg szólógitáros van nagyon sok jobb is.

Az meg hogy ő tanította meg gitározni egyszerűen nevetséges.

14 évesen kezdte, de előtte már tanult zongorázni és dobolni is. Ja és Mustaine lépett be Hetfield zenekarába és nem fordítva. És Mustaine volt az akit kidobtak ebből a zenekarból.

Én szeretem Mustaine-t és a zenéjét is, de a Metallica egyszerűen más szintet képvisel. Emberileg meg össze sem lehet őket hasonlítani, főleg manapság.

Ami viszont igaz, hogy frontemberkedni tényleg Mustain tanította meg. James a kezdeti időkben meg sem mert szólalni közönség előtt és Dave vitte a showt és beszélt a közönséghez.

2014. okt. 8. 09:00
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
A riff valóban nem attól lesz jó, hogy bonyolult vagy sem, ezt csupán szemléltetésnek szántam. Hetfield szerintem eléggé túlértékelt, egy segg.fej, Lars Ulrich dobossal együtt. A Metallica megélt Mustaine és Burton tudásából, miután "kifogytak belőlük", egyszerűen hallgathatatlanok lettek. Vérlázító hogy ennek fényében van aki szerint Hetfield jobb gitáros...
2014. okt. 29. 22:54
 20/21 anonim ***** válasza:
47%

Mindenféle téren James Hetfield.

De persze Dave is k. jó pasi volt anno, és iszonyatosan tehetséges. :) őt is imádom akárcsak Dzsémszit.

2015. okt. 19. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!