Nirvana- Girls (Dj Dima House) számának valaki el tudná küldeni a szövegét? Sehol se találom.
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 19:14
1/7 Kurt67 válasza:
Igazából az egy össze mixelt szar . Kurt Cobain egyik legjobb dalának a Smells Like Teen Spiritnek a meg gyalázása.Annak meg itt a szövege [link]
2/7 A kérdező kommentje:
Eredetit ismertem először, így annak a szövegét tudom... 3 évig csak rock zenét hallgattam, köztük ennek az eredetijét is.
Nekem ez a változat is tetszik, mint pl a komolyzene is. 3 évig szűk látókörű voltam a zene terén, mostanra ez a csatorna kinyílt. (Bár többre értékelem a hangszerrel játszott zenéket, mivel az adott hangszeren sok idő lehet, míg megtanul az ember normálisan játszani.) Amíg csak rock zenét hallgattam, addig sem sz*roztam le más stílusú zenéket, ez csak téged minősít.
2014. márc. 9. 19:08
3/7 Kurt67 válasza:
Ki a fene kritizált téged én csak a véleményemet mondtam el arról a valamiről amit te mostantól zenének hívsz.És ha ilyen gyorsan meg tértél nem is voltál igazi rocker.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy rocker voltam. Nem öltözködtem úgy, nem viselkedtem úgy, csak egy 14 éves csaj voltam, akinek tetszett a rock zene. Ha kellett megnyugtatott, kitombolhattam magam rajta, táncolhattam rá, megvígasztalt, boldoggá tett, stb.
2014. júl. 6. 00:22
5/7 A kérdező kommentje:
*megvigasztalt
2014. júl. 6. 00:23
7/7 Enoleyz válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=TZp0DecrZKc
Ha még aktuális így 2 év elteltével :D . Ne aggódj nem vagy egyedül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!