Mennyire gáz, ha 15 évesen az apukámmal megyek el egy koncertre?
az attól függ, ha csak ő fuvaroz, az nem gáz, de mondjuk gyalog se lenne messze
Ha vele veszel részt a koncerten, akkor az attól függően gáz, h milyen koncert, kik az előadók, mert ha pl a Kárpátia, akkor nem gáz, de mondjuk ha PapRita, akkor az nagyon gáz :D
hát..apud hány éves,és hogy is néz ki?Meg milyen koncertre is akar elkísérni?Az én apum 37 éves,szal fiatalosan néz ki,én meg sokak szerint idősebbnek,mint amennyi vagyok,szal amikor elmentem egy depresszió koncertre,valaki megkérdezte,hogy mióta vagyunk együtt.. O.o
16/L
Szerintem nem gáz(bár tényleg függ attól, hogy milyen koncert). Én is 15 vagyok, és bár még nem voltam semilyen koncerten, apum nagy Edda rajongó, ha lenne koncert én mennék vele szívesen:)
Egyszer már nekünk is beszóltak az utcán, hogy "Éljen az ifjú pár", csakhogy apám 50 felett van(kései gyerek vagyok), de amúgy szerintem ez tényleg nem gáz.
egyáltalán nem gáz!
sőt, tök menő, és jófej, hogy elkísér téged, hogy vigyáz rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!