Szerintetek a mai punkzenekarok élén melyik banda áll?
Figyelt kérdés
A mai punk legjellegzetesebb bandája? A leghíresebb punkbanda? Melyik az az 1, amelyikre mindegyik punkbanda csak felnéz?2013. jún. 25. 16:12
1/10 anonim válasza:
Számomra a Bad Religion.
30 éve töretlenül tolják, és még mindig a régi stílust adják.
2/10 anonim válasza:
Sex pistols elvileg...
Egyébként nekem a két legmeghatározóbb banda (minden műfajból) az életemben a Misfits (horrorpunk), és az Aurora (punk)...
De magyarok közül általában a P*csát emlegetik...viszont ha megkérdezel egy kistinit, az az fogja mondani, hogy Grenma...vagy greenday...
3/10 A kérdező kommentje:
De a Sex pistols az ma is aktív? Nincs az már kicsit elfelejtve?
2013. jún. 26. 11:24
4/10 anonim válasza:
Én a Green Day-t mondtam volna, de az Uno, Dos, Tré után már nem, az szerintem nyálas lett. :/
Egyébként tényleg a Sex Pistolst mondják vagy a Ramonest...
6/10 A kérdező kommentje:
De a Sex Pistols és a Ramones már feloszlott! Ezt mondom, hogy a MAIAK közül! Mert az igaz, hogy a Sex Pistols az a punkok királya, csak már nem létezik. De azok közül amik léteznek?
2013. jún. 26. 16:43
7/10 A kérdező kommentje:
Amúgy #3, igazad van. :)
2013. jún. 26. 16:44
8/10 anonim válasza:
külföldiből szerintem The Exploited, esetleg The Casualties
9/10 anonim válasza:
Amúgy az érdekes, hogy ha beírjuk googléba, hogy top punk artists akkor a Casualties-t kb. meg sem említik. Pedig ők is jók.
10/10 anonim válasza:
The Casualties, Pennywise, Bad Religion, Anti-Flag, The Offspring, The Exploited. Szerintem ők viszik a pálmát. Pop-punkosabb irányba pedig Sum-41, Blink 182
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!