Közös név, rap csapatnak. Valakinek ötlet? (A többi lent)
Figyelt kérdés
Egyik barátommal már lassan egy éve csinálunk közös zenéket, rap műfajban, de már meguntuk h mindig csak a "xy feat yz" van oda írva, így közös néven akarunk tovább "dolgozni" de egyikünk se tud semmi helytálló nevet kitalállni. Valakinek esetleg lenne (komoly) ötlete?2013. jún. 25. 00:08
1/6 anonim válasza:
Ha tudnánk a keresztneveteket könnyebb volna...
De a keresztneveteket rakjátok össze.
pl. Zayn&Liam= Ziam
2/6 anonim válasza:
Nevetek? Milyen stílusban rappeltek? Meg még valami ami jellemző rátok? És egyébként van már külön-külön nevetek vagy a sajátotokat használjátnk? Bocs a sok kérdésért csak így könnyebb lenne kitalálni valamit.
3/6 A kérdező kommentje:
Van saját név. Már pár éve ezeket használjuk, de ha összeraknánk, akkor úgy hangzana, mint a K&H bank :D Amúgy a barátomé Kencsu, az enyém Hypno. És mindenféle stílusban, van sad, underground, stb. zenénk együtt, és külön-külön is.
2013. jún. 26. 20:22
4/6 Shawna_Williams válasza:
anális majális
(nincs jobb ötletem!!!!!!!)
5/6 anonim válasza:
System: Szerintem jól hangzik, bár nem passzol nagyon a stílushoz.
Shadow: Ez is a hangzása miatt.
omnifarious: Vagyis mindenféle. Mivel több féle számotok van.
Egyenlőre ennyi jutott eszembe de ha valami lesz még írok. :D Ha már döntöttetek írjátok meg mi lett a z eredmény. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Shawna_Williams: Mikor azt írtam KOMOLY, nem a ferde hajlamaidra gondoltam....
Az utolsónak pedig köszi, mi is gondolkoztunk már ezeken, pl a Shadow az jó is lenne, csak városon belül már volt egy olyan csapat, aminek a nevébe benne volt a shadow. De azért várjuk az ötleteket! :D
2013. júl. 1. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!